Beste Schlager Festival feestgangers,

Wat een geweldige avond was het op het Schlager Festival van Lions Club Turnhout! Jullie energie, enthousiasme en feestvreugde hebben deze avond onvergetelijk gemaakt. Dank aan iedereen die aanwezig was en deel uitmaakte van deze bruisende festiviteit.

De Lions Club Turnhout wil jullie hartelijk bedanken voor jullie aanstekelijke danspassen, vrolijke liederen en bovenal jullie warme aanwezigheid. Samen hebben we een fantastische tijd beleefd en het was geweldig om te zien hoe de gemeenschap samenkwam voor een avond vol muziek en plezier.

In afwachting van de volgende editie van 2024 willen we jullie laten weten dat we al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een nóg spectaculairder Schlager Festival. Hou jullie dansschoenen klaar, want we beloven jullie een feest dat alle verwachtingen zal overtreffen. Blijf op de hoogte en noteer de datum alvast in jullie agenda’s.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage aan het succes van het Schlager Festival 2023. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol muziek, plezier en verbondenheid.

Met feestelijke groeten,

Lions Club Turnhout