Bekijk onze

Brunch foto's

Beste sympathisant

Wegens omstandigheden kan de jaarlijkse Lentebrunch van de Lions Club Turnhout voor het tweede jaar op rij niet doorgaan.

Alsnog bieden wij wederom een fantastisch alternatief met onze Brunch- en WineBoxen@Home. Deze zullen door onze Lions-leden bereid worden op zaterdag 5 juni 2021 om bij u op zondag 6 juni 2021 geleverd te worden voor 11u00.

BrunchBox@Home
(50 euro, geschikt voor 2 personen)
Deze box is gevuld met een lentefris groentesoepje, een artisanaal ochtendlijk gebakken stokbrood met vers gesneden charcuterie en een potje choco, pasta met versgemaakte pesto, heerlijke handgerolde gehaktballen in een zomerse tomatensaus, een quiche en om af te sluiten lekkere aardbeien vergezeld van een potje handgeklopte room.

WineBox@Home
(50 euro, 2 topwijnen)
Deze box is gevuld met wijnen die jaar na jaar door de internationale pers worden gelauwerd.
– Witte wijn: St. Antonin VDP Principauté d’Orange (2019)
– Rode wijn: Clos St. Antonin CDR Villages Plan de Dieu (2019)

Traditiegetrouw gaan alle opbrengsten integraal naar goede doelen uit de omgeving. Hopelijk mogen wij ook dit jaar op uw vrijgevigheid rekenen om onze projecten te helpen realiseren. Dit jaar gaat de opbrengst voornamelijk naar T’ANtWOORD, Het GielsBos, Ispahan en het VIBO.

Bestellen kan enkel via uw contactpersoon bij de Lions Club Turnhout, dit kan als particulier of als bedrijf. Vergeet zeker niet de nodige (facturatie)gegevens en het leveradres door te geven.

Wij danken u bij voorbaat voor uw mooie bijdrage aan deze actie.

Met vriendelijke groeten

Bob Morias
Voorzitter

Peter Janssen
Brunchvoorzitter