Bekijk onze

Brunch Foto's

Inschrijfformulier voor

sponsors

Bekijk onze lentebrunch brochure

Geachte mevrouw, geachte heer,

 

De Lions Club Turnhout heet u naar jaarlijkse traditie van harte welkom op haar lentebrunch. Deze 35ste editie gaat door op zondag 9 juni en tot ons groot genoegen ook dit jaar in een feestelijke aangeklede tent op het prachtige domein van het GielsBos te Gierle.

Met trots en dankbaarheid ontvangen wij elk jaar een 700-tal gasten die de goede doelen in onze regio een warm hart toedragen. Wij zullen er als club alles aan doen om u een memorabele namiddag te bezorgen en u op culinaire wijze te verrassen. Een heerlijk wijnassortiment voor democratische prijzen en de vernieuwde tombola met een groot aantal prijzen zullen hiertoe zeker bijdragen.

Wij verwelkomen u vanaf 11 uur voor een aperitief en geserveerde hapjes. Nadien staat een uitgebreid buffet met gevarieerde gerechten voor u klaar. We sluiten af met koffie en ijs. Natuurlijk verwennen we ook de allerjongsten met een MC Lions menu, springkastelen en randanimatie.

Traditiegetrouw gaan alle opbrengsten integraal naar goede doelen uit de omgeving. Hopelijk mogen wij ook dit jaar op uw vrijgevigheid rekenen om onze projecten te helpen realiseren. Er zijn verschillende sponsorformules voorzien waarin u hopelijk uw gading vindt.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen en danken u bij voorbaat van harte voor u bijdragen aan dit event.

Met vriendelijke groeten,

Guy Daniels, Voorzitter,

Jo Avet, Brunchvoorzitter.

 

 

  • Handelend voor de firma:
  • Wenst de LENTEBRUNCH van Lions Club Turnhout vzw op zondag 9 juni 2019 te sponsoren
  • Voor Major- Super- & Hoofdsponsors:
  • Voor alle sponsors:
  • Indien uw firma op het drukwerk anders dient vermeld te worden als aangegeven dan graag onder: